Tuesday, December 21, 2021

Finnes det dating sim-spill for jenter

Finnes det dating sim-spill for jenter



De representerer en rekke dueraser, fra den vanlige klippeduen til pusduen til den søvnige knappevakten. Du spiller gjennom en historie, romantiserer karakterene du vil, tar avgjørelser som påvirker utfallet av spillet, og generelt bare koser deg. Skal vi redde dagen sammen? Du blir presentert med forskjellige alternativer som ender opp med å endre hvor spillet tar deg. Dette er et utpreget voksent spill, som viser frem noe virkelig forferdelig materiale gjennomgående som bare konkret kan betraktes som et finnes det dating sim-spill for jenter sim. Etter at flere år har gått, har mennesker og fugler forsøkt å koble sammen igjen og forene seg igjen.





Hvis hjertet mitt hadde vinger



Datingsimulatorer, en del av den større sjangeren av spill kjent som «visuelle romaner», er enspillerhistorievideospill med stort sett enkel mekanikk. Målet er vanligvis å navigere i komplekse mellommenneskelige interaksjoner med flere karakterer som kanskje eller ikke kan resultere i romantikk avhengig av handlingene eller dialogvalgene dine. RELATERT: 10 Anime som ble inspirert av visuelle romaner. Dating-simmer er noen ganger ganske ufarlige, men la oss være ærlige - de kan også bli pene der ute.


Fra å date dinosaurer til en hest med et anime-gutt-ansikt til en bokstavelig skriver maskindating sims er ikke redde for å utforske noen bisarre romantiske alternativer. Her er noen av de mest merkelige datingsimmene som er populære på Valves Steam-plattform som du kan spille akkurat nå, hvis du tør, finnes det dating sim-spill for jenter. Oppdatert 21. juni av Ericka Blye: Med deres vekst i popularitet i Vesten, har det vært et bredere spekter av temaer som dating-simmer har taklet. Og selv om mange fortsatt er inderlige historier om kjærlighet og forhold, er det ganske mange som er laget med den hensikt å være absurd og få deg til å le mens du liker å romanse med din valgte partner.


Steam fortsetter å tilby mange datingsimmer som dette fra indieutviklere over hele verden. Starter ganske enkelt når det gjelder dating-sim-lokaler, goNegligee handler om å spille en ung kvinne ved navn Hannah, den nye lederen av en undertøysbutikk.


Gjennom hele spillet har du sjansen til å bygge relasjoner med dine nye kvinnelige ansatte, inkludert den livlige eksotiske danseren Jasmin, den søte og sjenerte Charlotte og den frekke Sophie.


Negligee, i motsetning til mange tradisjonelle dating-simmer, tilbyr bonusavslutninger der du kan ha flere romantiske forhold med de tilgjengelige karakterene, i stedet for å bli tvunget til å velge en. Det som ser ut til å være en tynt tilslørt pretensjon for å se på lettkledde anime-kvinner inkluderer faktisk noen smarte dialoger, vakker kunst og søte skildringer av kvinnelige romantiske forhold. Nameless er en dating-sim fra Cheritz, det samme selskapet bak dating-sim-mobilspillet, Mystic Messenger.


Du spiller som Eri, som bor alene etter at bestefaren hennes dør og mens foreldrene hennes jobber i utlandet. Eri bruker fritiden sin på å samle dukker med kule som hun snakker med og behandler som familie for å jage bort ensomheten hennes.


Og så, etter en merkelig drøm, finner hun ut at dukkene hennes har fått liv! Selv om det absolutt ikke er det rareste spillet på denne listen, er en dating-sim om dating dukker litt utenfor "normen" for datingsimmer. Og til tross for sin myke og vakre kunststil, takler Nameless noen ganske mørke temaer. Love Language Japanese er både en dating-sim og et faktisk, semi-seriøst språklæringsspill, noe som gjør det til en bisarr crossover når det gjelder sjanger.


Premisset er veldig kjent for anime-fans: du går på en prestisjefylt Tokyo high school for utlendinger, møter nye venner og studerer hardt for å bestå japansktimene dine.


RELATERT: 10 beste romanske anime-serier ifølge IMDb. Perfekt for folk som prøver å supplere noen japanske språkstudier finnes det dating sim-spill for jenter inkluderer mer enn 50 minispill og tester.


Å komme til de givende scenene til dating-sim krever faktiske lekser på japansk, men du vil i det minste føle at du virkelig har tjent det. Første dater kan være ganske vanskelige, og det er derfor noen mennesker stoler på ferdighetene til matchmakere for å sette opp dem, i håp om at de vil velge de beste personene som passer for dem. I denne dating-sim i stedet for romantiske karakterer, finnes det dating sim-spill for jenter, du setter opp karakterer som skal romanses mens du administrerer ditt eget matchmakingbyrå.


Dette sære spillet er en kombinasjon av strategi-, minne- og puslespillelementer blandet med humoristisk dialog. Du er ikke alene når det gjelder å finne den perfekte daten for kundene dine, siden du er under veiledning av Fabulous Kitty Powers!


Dream Daddya dating sim utviklet av Game Grumps, kan skryte av morsom dialog og sjangerbøyende minispill med hver date. Du spiller en singel pappa uansett kjønnsidentitet som dater andre fedre, samtidig som du oppdrar din fantastiske tenåringsdatter, Amanda. Du må velge mellom en av syv pappaer, inkludert den søte treningspappaen, den sjelfulle kaffebarpappaen, den viktorianske gotiske pappaen eller den kontroversielt gift med en kvinne ungdomsministerpappaen.


Du kan tjene Steam-prestasjonen «Bad Dad» hvis du velger å umiddelbart koble opp med Bad Boy Dad når datteren din er alene hjemme, eller du kan kjempe mot en annen far med en datterskryt i stil med en Pokémon JPRG-kamp. Spillet inneholder noen av de best skrevne dialogene til enhver dating-sim og utforsker rørende øyeblikk med dating og foreldreskap, finnes det dating sim-spill for jenter. Noen gang ønsket å vite hvordan krysningen mellom en tycoon-simulator og en dating-sim ville være?


Se ikke lenger med Max Gentlemen Sexy Business! Familiebedriften din har blitt stjålet, men du kan kreve den tilbake ved å inngå sterke partnerskap med en bred samling av attraktive ledere, finnes det dating sim-spill for jenter. For de som likte den totale tilpasningen som spill som Dream Daddy tilbyr, vil du finne et lignende alternativ i dette spillet, da du kan lage din egen "Gentsona" og tildele dem pronomenene du foretrekker.


Selv om en datingsimulator med et viktoriansk business tycoon-tema kanskje ikke er alles kopp te, lar den deg stille inn filtre for spillet slik at du bare ser typen innhold du er komfortabel med.


Panzermadels klarer liksom å falle midt i denne flokken når det gjelder rart. Premisset er åpenbart absurd: karakteren din blir overført til en videregående skole med stridsvogner hvor alle angivelig er en militærtank fra andre verdenskrig.


Og fortsatt, finnes det dating sim-spill for jenter, tankene ser alle uforklarlig ut som søte anime skolejenter. Det er den spunky all-amerikanske M4 Sherman-stridsvognen, den høye blonde tyske Tiger I og hennes mer grunnleggende fetter, den populære blonde Panzer IV, den tsundere russiske T-tanken og mer. Hvis du er en artillerifantast fra andre verdenskrig med en forkjærlighet for anime-jenter, ble dette spillet bokstavelig talt laget for deg.


Til dette spillets ære, for en katt dating simulator, er kattene faktisk tegnet som katter - buffe, maskuline antropomorfe katter. I Nekojishiyou spiller en ung Taipei universitetsstudent som gjennom en åndelig danseforestilling ender opp med å vekke evnen hans til å se katteånder. RELATERT: 10 beste katter i tegneserier, finnes det dating sim-spill for jenter. Dine romantiske alternativer er din farske beskyttende tigerånd, en seriøs snøleopard og en spunky leopardkatt som var klassekameraten din i danselaget.


Med mannlige romantiske forhold og en pelsvennlig kunststil, Nekojishi finnes det dating sim-spill for jenter gratis å spille, men tilbyr ikke så mange narrative valg sammenlignet med andre datingsimmer. Der Nekojishi har deg dating buff antropomorfe katteånder, lar Purrfect Date deg ta ditt beste skudd for å fri til en øy bebodd av ekte katter. Når du spiller som en professorlærling, befinner du deg midt i et øymysterium som bare kan løses ved å romantiske de forskjellige kattekarakterene.


Det er ikke noe eksplisitt ved spillet, og det spiller mer som en visuell roman, og skjuler et overbevisende mysterium under absurd humor. Til tross for at de er katter, er karakterene skrevet med tonnevis av personlighet og særheter som vil gjøre deg glad i mer enn noen få av dem.


I dette spillet kan kjæresten din være en alpakka. En skoledag, på en busstur tilbake fra «Alpakkariket», sovner karakteren din ved siden av kjæresten din Yukari og våkner deretter ved siden av en hvit alpakka som snakker nøyaktig som Yukari. Resten av spillet er mer en visuell roman enn en "datingsim", siden det eneste romantiske alternativet ditt er en alpakka handler om å komme overens med din lamaformede kjæreste.


Dessverre er den engelskspråklige lokaliseringen av dialogen ganske dårlig. Noen spillere kan imidlertid vurdere dette som et humoristisk pluss. Dette spillets Steam-beskrivelse sier egentlig alt: "Som en person som identifiserer seg som et angrepshelikopter, kan de daglige aktivitetene dine inkludere morgenvedlikehold, luftangrepsløp og levering av helvete-brannmissiler på ikke-stridende for demokrati. Eller du vet, dating andre helikoptre. Som PanzermadelsAttack Helicopter Dating Simulator drar ingen slag i sin absurde hyllest til dating-sim-sjangeren.


Helikoptrene er anime-kvinner, men spillet skildrer dem også som helikoptre, noe som hever rarheten til denne datingsimmen. Basert på det problematiske "Attack Helicopter"-memet, fanger dette ærbødige spillet den forferdelige ånden til internettalderen det ble født inn i.


Med elleve avslutninger tilbyr den noen faktiske meningsfulle historiealternativer, så det er ikke bare en spøk. Denne beryktede dating-sim starter ekstremt enkelt: du møter fire kvinnelige klassekamerater, blir med i poesiklubben deres og skriver kjærlighetsdikt til favorittjenta din i gruppen basert på hva hun liker.


Du kan velge mellom den søte Sayori, den tsundere Natsuki og den stille Yuri. Det er også klubbens president, Monika bare Monika. RELATERT: Beste skrekkanime rangert av MyAnimeList. Spillet går helt av stabelen ved gjentatte gjennomspillinger. Det ville være uansvarlig å ødelegge hvor langt det eskalerer, men Steam-beskrivelsens advarsel bør følges: "Dette spillet er ikke egnet for barn eller de som lett blir forstyrret.


KFC slo seg sammen med Psyop for dette uforskammede markedsføringsstuntet: det har definitivt alt godt og dårlig om dating-simmer på skjermen, pluss noen seriøse Food Wars-vibber.


Animasjonen er bedre enn den har noen rett til å være, og du får sjansen til å romantisere ikke bare Senpai Sanders, men også andre karakterer på din elitekulinariske skole. Dette er ikke første gang hurtigmat og anime har krysset veier: en artist skapte viral fankunst av hurtigmatmerker som anime-karakterer og kanskje inspirert finnes det dating sim-spill for jenter markedsavdeling i KFC. Når det er sagt, jeg elsker deg, oberst Sanders! A Finger Lickin' Good Finnes det dating sim-spill for jenter Simen står på egen hånd som et komplett spill, verdt den gratis gjennomspillingen.


Hatoful Boyfriend tar kronen når det gjelder det mest populære og mest bisarre, og er den berømte dating-sim laget av mangaartisten Hato Moa. Du spiller finnes det dating sim-spill for jenter den eneste menneskelige jentestudenten ved en eliteuniversitetsskole. Dueguttene er tegnet som både animegutter og faktiske fugler. De representerer en rekke dueraser, fra den vanlige klippeduen til pusduen til den søvnige knappevakten.


Spillet tilbyr overraskende dybde, replay-verdi, inkludert alternative veier som fører til skrekk og apokalyptiske avsløringer og genuint god historiefortelling og karakterer. Anmeldere tuller ikke når de sier Hatoful Boyfriend fikk dem til å le, gråte og blåste fuglehjernene deres.


NESTE: De 10 beste animene basert på tiårets visuelle romaner, rangert ifølge IMDb. Vivienne Chen er en Brooklyn-basert skribent og journalist med lidenskap for alle sider av popkultur, indie-spill, e-sport og bakeopplæringer på YouTube. Twitter: viviennexchen. Home viser 14 mest populære datingsimmer på Steam, rangert etter How Outlandish Finnes det dating sim-spill for jenter Are.


Av Vivienne Chen Publisert 21. juni, Del Del Tweet E-post 0. Neste beste anime på Netflix Oppdaterte desember-lister over relaterte emner.


Vivienne Chen 9 artikler publisert Vivienne Chen er en Brooklyn-basert forfatter og journalist med en lidenskap for alle sider av popkultur, indiespill, e-sport og bakeopplæringer på YouTube. Game Of Thrones: Topp 15 fan-favorittkarakterer. One Piece: 10 måter Robin er Luffys beste mannskapskamerat. My Hero Academia: 10 Harsh Realities Of Being Fumikage Tokoyami. Star Wars: 10 filmkarakterer som Palpatine ville bli venn med.





dating søkesider



Takket være en magisk busstur blir de fraktet til Alpakkariket. Yukari har blitt til en luftig alpakka. Men Kazuma vil ikke la et artsskifte bryte dem opp! Han prøver fortsatt å ha et normalt forhold til Yukari, og hun har heller ikke gitt opp sitt vanlige liv. Yukari fortsetter sitt daglige liv ved å gå på skolen, spille fiolin og delta i aktiviteter etter skoletid.


Selv om Yukari var vakker som et menneske, synes Kazuma at alpakkaversjonen hennes er like vakker. Kazuma synes situasjonen er merkelig til å begynne med, men lærer å akseptere hennes nye form. De jobber fortsatt sammen for å finne ut om Alpakkariket og hvorfor Yukari forvandlet seg. Flere datingsimmer fokuserer kun på å legge til sengen din potensielle partner.


Tomak: Save The Earth Love Story tar en annen tilnærming. Objektet for ønsket ditt er et kvinnelig hode i en planter, som tilfeldigvis er kjærlighetens gudinne, Evian. Hun sitter ikke bare i vinduskarmen din.


Du kan ta henne med ut på dater, bytte tilfluktsrom og kle henne opp med skjerf. Hun tror at hun vil bevise for de andre gudene at kjærligheten kan blomstre, selv om hun bare er et hode i en blomsterpotte. Å heve ferdighetene hennes vil bevise at mennesker er i stand til å elske noen, selv om den personen ikke har noen kropp. Det er også flere avslutninger.


Hvis Evian mislykkes i oppdraget, vil du motta den verste avslutningen der verden er ødelagt. Sushi Rangers tar kjærligheten til mat et skritt for langt! Denne dating-sim handler om den unge datteren til en kjent sushi-kokk. Han bestemmer seg for å dele ferdighetene sine med verden, og overlater deg til å drive familiebedriften. Dessverre ga far aldri sine sushi-kokkferdigheter eller forretningskunnskaper til deg.


Hovedpersonen bekymrer seg for at mangelen på ferdigheter vil tvinge henne til å legge ned restauranten. Men plutselig dukker det opp en gruppe kjekke unge menn, og selvfølgelig er disse mennene tilfeldigvis forskjellige sushibiter i menneskelig form.


Etter å ha valgt din romantiske hovedrett, hjelper han og resten av karakterene deg med å drive virksomheten og lære hvordan du tilbereder deilig sushi. Du hjelper ham også med å overvinne problemene sine. I løpet av å hjelpe hverandre, ender du opp med å bli forelsket. Hot Date er en fartsfylt dating-sim. I stedet for å bruke dager på å fri til din potensielle romantiske partner, er du en deltaker i en speed dating. Matchene dine er forskjellige snakkende mopshunder.


I løpet av hver date kan du stille partneren din ulike spørsmål. Hvert spørsmål er satt sammen av flere lister, som skaper samtaleemner fra "hva er din favorittbokstav i det greske alfabetet" til å snakke om Pokémon eller den nyeste episoden av The Simpsons. Hundene svarer med ulike svar. Selvfølgelig, siden dette er speed dating, må spørsmålene dine stilles raskt før det er på tide å gå videre til din neste potensielle kamp, ​​som er en annen snakkende mops. Speed-datene vil fortsette til du er lei av å spille.


Det er ingen alternativer for en annen date eller for å be om telefonnummeret deres. Song of Saya er en Lovecraftian horror dating sim. Voksenspillet har ekstremt innhold som drap, kannibalisme og mye gore. Song of Saya er ikke for sarte sjeler. Etter en forferdelig bilulykke som tok livet av familien hans, våkner Fuminori for å se verden i et annet lys.


Miljøet rundt ham har blitt til kjøttfulle, pulserende hauger. Den virkelige verden rundt ham fortsetter som normalt, og vennene hans er vitne til Fuminoris mentale tilbakegang.


Han møter en ung jente som heter Saya, som prøver å finne faren sin. Spillet fokuserer på hvordan kjærligheten deres utvikler seg og Fuminoris tilbakegang. Etter hvert som Fuminori og Sayas kjærlighet blir sterkere, mister Fuminori grepet om virkeligheten.


Du lærer etter hvert at Saya ikke er en vakker jente, men er et monster som driver folk til galskap.


Teknologiselskaper gjør sitt beste for å markedsføre produktene sine til forbrukerne. Brother vil at du bokstavelig talt skal bli forelsket i maskinvaren deres. Forelsket! Brother-kun, objektet for dine ønsker er en DCP-JECO-W A4 Inkjet MFP Privio Basic Brother-skriver.


Brother-kun skriveren er en videregående elev som nettopp har gått over til klassen din. Han samhandler med deg, og du kan heie på ham mens han spiller fotball på banen.


Når du kommer nærmere Brother-kun, finner du ut mer om ham, for eksempel hva slags papir han foretrekker å trykke på. vil ta opp mindre enn to timer av tiden din. Du kan enten nyte den som en veldig kort dating-sim eller behandle den som en veldig lang produktreklame. Katawa Shoujo finner sted på en videregående skole for funksjonshemmede tenåringer. Karakteren din, Hisao Nakai, flytter til skolen etter at en alvorlig hjertesykdom holder ham ute av vanlig skole.


Selv om han prøver å komme tilbake til studiene, møter han fem unge kvinner. Hver av kvinnene er funksjonshemmet: Emi er amputert i beina, Hanako er alvorlig forbrent, Lilly er blind, Rin er amputert med dobbel arm, og Shizune er både døv og stum. Ved første øyekast virker Katawa Shoujo som en dating-sim som fetisjer funksjonshemninger. Disse fem unge kvinnene er ikke så ivrige etter å falle for Hisaos romantiske sysler. Han må lære å bli venn og til slutt romantisere hver jente, til tross for deres funksjonshemminger.


Ikke bare lærer han mer om hver jente, han lærer om å se sitt eget liv i et mer positivt lys. Hatoful Boyfriend er en visuell roman med fugler som den primære kjærlighetsinteressen. Den finner sted i en postapokalyptisk fremtid der den muterte stammen av fugleinfluensaen, H5N1, har drept flere mennesker. Motviruset muterer fugler til et menneskelig intellektnivå. Etter at flere år har gått, har mennesker og fugler forsøkt å koble sammen igjen og forene seg igjen.


Du er ikke bare en ny overføringsstudent ved St. PigeoNation, men også det eneste mennesket på skolen, som er fylt med forskjellige snakkende fugler. Mens du studerer, øker du ulike karakterferdigheter som gjør fuglene mer interessert i deg, og kan velge hva karakteren din vil gjøre hver dag og hvilke deler av skolen du vil besøke. Etter hvert som historien skrider frem, vokser du nærmere klassekameratene dine.


Vennskap med fuglene vil selvsagt snart føre til romantikk. Det er tretten forskjellige avslutninger å oppnå, og en ekstra slutt hvis du ikke klarer å romantisere noen av fuglene. Fortsett å spille spillet når du har romantisert fuglene også, og du kan finne ut at spillet tar en veldig uhyggelig vending som er mer som et overlevelsesskrekkspill enn en dating-sim.


My Horse Prince er en datingapp som bare er mobil. Du spiller som en ung kvinne som er lei av å jobbe på kontoret. Hun besøker en hesteranch, i håp om at den ville bli fylt med kjekke unge rancher. I stedet er det bare eieren og en hest med et menneskehode som heter Yuuma.


Eieren av ranchen ser bare en vanlig hest. Hovedpersonen kan se et menneskelig hode fordi spillet hevder at noen kvinner født i Hestens år ser på hester som kjekke menn. Du bestemmer deg for å forlenge ferien og hjelpe Yuuma med å trene for et kommende løp. Spillet består av å tappe forskjellige gjenstander som ligger på bakken i forskjellige nivåer. Du har muligheten til å snakke med Yuuma og bidra til å øke utholdenheten hans ved å velge riktige svar.


Selv om spillet aldri direkte sier at du er i et forhold med Yuuma, gjør han følelsene hans for deg eksplisitt åpenbare. via: pocketmeta. via: mystic-messenger. via: brødrekonflikt. via: goldensneer. via: dbzf. via: giantbomb. via: kotaku. Det føles grusommere enn andre datingsimmer av den grunn.


Skapning til Koi Shiyo! Kokonoe Kokoro stiller de intense spørsmålene hver degenererte stiller seg selv: hvis du hadde en sjanse til å date et insekt, ville du? En cricketjente i skolejenteuniform flørter med deg. må beløpe seg til noe. Divi-Dead er en gammeldags visuell roman, som først ble utgitt tilbake i Du spiller en sykelig gutt hyret av onkelen for å spionere på en skole.


Det du finner er kort sagt en ren nedstigning til galskap og menneskelig fordervelse. Dette er et utpreget voksent spill, som viser frem noe virkelig forferdelig materiale gjennomgående som bare konkret kan betraktes som en dating-sim. Likevel, å spille dette spillet får deg til å mistenke at noen kommer til å banke på døren din og spørre om søkehistorikken din på internett. Uma No Prince-Sama føler at det burde bryte noen lover. I denne veldig enkle dating-sim er du en jente som dater en kjekk gutt.


Du mater i utgangspunktet hestegulrøtter, får dem til å løpe og trene, men - hvorfor en hest? Hvorfor skulle noen ønske å date en hest? Dette mobilspillet føles som noe... Osananajimi Wa Daitouryou: Min kjæreste er presidenten tilbyr et relativt sunt konsept. Din neste nabo, en ung jente, blir forvandlet til president av romvesener. Alle er hjernevasket til å akseptere dette - bortsett fra deg, hovedpersonen.


Nå, på grunn av ditt forhåndsetablerte forhold, tar du fatt på målet ditt: bli med den ubehagelig mindreårige presidenten. Også sexy Vladimir Putin. Dette spillet er noe. Denne handler om en skolegutt som leter etter damer, bare for å avdekke en gåtefull kult som ofrer kvinner brutalt og krenker kroppene deres på usigelige måter. Enda verre, kulten kan være knyttet til hans egen familie. Gore Screaming Show er et utstillingsvindu av brutale kunstverk og urovekkende konsepter. Song of Saya er ikke nødvendigvis en dating-sim, men kjernekonseptet innebærer at du dater det som bare kan beskrives som en utenomjordisk enhet av marerittaktig virkelighet.

No comments:

Post a Comment