Tuesday, December 21, 2021

Saksalaiset näkevät seurustelun

Saksalaiset näkevät seurustelun



Se tulee vain luonnostaan ​​ja ehkä se on avainasemassa, ettet yritä liian lujasti ja et tunne, että pituutesi on vamma. Pitkien juustonsyöjien kansakunta Berliini Hampuri München Saksa Missä tavata saksalaisia ​​naisia ​​verkossa? Ensimmäinen vaimoni oli suunnilleen samanpituinen kuin minä. Hieno artikkeli! En koskaan ajatellut, että kulttuuritausta saksalaisten näkemys treffeistä deittailumahdollisuudella olisi paljon eroa suhteissa.





Kommenttien navigointi



Perhe on äärimmäisen tärkeä useimmille saksalaisille. Ihmiset tunnistavat usein sen pääasiallisen arvonlähteen olevan ainutlaatuinen henkilökohtainen suhde jokaiseen perheenjäseneen ja heidän toisiltaan saamansa tuki. Saksalaisia ​​rohkaistaan ​​kuitenkin yleensä myös olemaan omavaraisia ​​koko lapsuuden ajan, jotta he ovat valmiita olemaan itsenäisiä aikuisina.


Useimmat saksalaiset kotitaloudet ovat melko pieniä, ja ne koostuvat ydinperheestä yksinään äidistä, isästä ja heidän lapsistaan. Laajennettu perhe asuu yleensä erillään. Tämä perhemuoto, jossa alle 18-vuotiaat lapset asuvat kotona, on edelleen yleisin perherakenne. Monet erilaiset elämäntilanteet ja perhemuodot ovat kuitenkin saavuttamassa suosiota Saksassa, kun perinteiset käsitykset perherakenteista ovat kyseenalaistettu, saksalaisten näkemys treffeistä.


Nyt on yleistymässä, että pariskunnat päättävät olla hankkimatta lapsia tai lasten vanhemmat päättävät olla menemättä naimisiin ja jäädä tosiasiallisiin suhteisiin. Monet ihmiset haluavat myös asua yksin, erityisesti Berliinissä, Hampurissa, Bremenissä ja Sachsenissa. Sukupuoliroolit. Mies on perinteinen perheen pää; tämä hierarkia on kuitenkin kehittynyt. Naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuus valita oma panoksensa kotitalouden dynamiikkaan.


He jakavat myös yleensä päätöksentekovallan kotitaloudessa. Naisten keskimääräinen synnytysikä on Itä-Saksassa perheet käyttävät lastenhoitopalveluja paljon enemmän kuin lännessä. Tämä käytäntö alkoi kommunistisen aikakauden aikana, jolloin naisten piti olla kokopäivätyössä, saksalaisten näkemys treffeistä.


Tämä mieltymys on vallinnut, ja naisia ​​on enemmän Saksalaiset näkevät seurustelun päättävät olla kotiäitejä kuin idässä. Treffit saksalaisten näkemys treffeistä Avioliitto. Treffikäytännöt Saksassa ovat samanlaisia ​​kuin kaikkialla englanninkielisessä lännessä.


Lukion aikana teini-ikäiset alkavat seurustella koululaisten tai samalla alueella asuvien kanssa. Jotkut parit voivat tavata sosiaalisen toiminnan kautta paikallisessa urheiluseurassa tai kirkossa.


Pariskunnat asuvat yleensä yhdessä kuukausia tai vuosia ennen naimisiinmenoa. Jotkut saattavat päättää olla menemättä naimisiin ja jäädä tosiasiallisesti pariksi. Suurin osa saksalaisista menee naimisiin ensimmäisen kerran 20-vuotiaana. Avioliitot solmitaan laillisesti maistraatissa järjestettävällä siviiliseremonialla. Uskonnolliset seremoniat ovat valinnaisia. Vaikka tämä ei ole enää tarpeen, monet saksalaiset tekevät niin edelleen kunnioituksesta. Saksalainen kulttuuri Saksa. Perhe Perhe on äärimmäisen tärkeä useimmille saksalaisille, saksalaisten näkemys treffeistä.


Sukupuoliroolit Mies on perinteinen perheen pää; tämä hierarkia on kuitenkin kehittynyt. Treffit ja avioliitto Treffit ovat Saksassa samanlaisia ​​kuin englanninkielisessä lännessä.





rotujen välinen deittitutkimus ja tosiasiat



Minun on aina ollut helppoa ystävystyä naisten kanssa. Se tulee vain luonnostaan ​​ja ehkä se on avainasemassa, ettet yritä liian lujasti ja et tunne, että pituutesi on vamma. Jos olen treffeillä, en ajattele pituuttani ollenkaan. Naiset, joita olen seurustellut, ovat vaihdelleet minun pituudestani cm 5 jalkaan 9 tuumaan.


Chris, 5 jalkaa 7 tuumaa cm. Tein kokeilun treffisovelluksella OkCupid. Ilmoitin alun perin pituuteni 5 jalkaa 7 tuumaa, enkä saanut montaa osumaa - keskimäärin noin kerran viikossa. Valitettavasti monet naiset Lontoossa eivät seurustele kenenkään alle 6 jalkaa. Adrian, 5 jalkaa 4 tuumaa cm. Kun menin Readingin yliopistoon, minulle kerrottiin, että olen juuri oikean kokoinen cox - 5 jalkaa 4 tuumaa ja alle kahdeksan kiven - ja olisin erittäin tervetullut soutukerhoon. Lopulta minulta loppuivat tekosyyt, ja suureksi yllätyksekseni huomasin olevani koukussa noin 10 minuutissa.


Olin onnekas monella tapaa. Veneseuran päävalmentaja oli myös British Amateur Rowing Associationin puheenjohtaja, ja hän sai minut osallistumaan rutiininomaiseen National Squad -harjoituksiin Thamesilla Hammersmithissä. Muutamaa vuotta myöhemmin aloin nyrkkeilyn Iso-Britannian raskaansarjan miesten rataparissa, ja voitimme pronssia MM-kisoista.


Sitten, kolme vuotta myöhemmin, liityin coxed four -joukkueeseen, joka teki uuden maailmanennätyksen ennen kultamitalin voittoa Los Angelesin olympialaisissa. Ensimmäinen Steve Redgraven viidestä peräkkäisestä olympiakultaa.


En ole koskaan kokenut kiusaamista soudussa pituuteni takia - itse asiassa päinvastoin! Romanttisesti minulla ei myöskään ole ollut suuria ongelmia. 6 jalkaa pitkällä exälläni oli vähän "juttu" lyhyempiä miehiä kohtaan, hän luultavasti tunsi olonsa turvallisemmaksi heidän kanssaan, koska hänellä oli vaikea suhde erittäin pitkän isänsä kanssa ja mielestäni hän huvitti muiden ihmisten reaktiot. Kesti hetken tottua siihen, mutta aloin pitämään kaikkia sivuttain katseita ja kuiskauksia melko kiitollisina, koska kaikki ilmeisesti ajattelivat, että minussa on täytynyt olla jotain erityisen hyvää!


Ensimmäinen vaimoni oli suunnilleen samanpituinen kuin minä. Toinen pitkäaikainen kumppanini oli kuusijalkainen ja kolmas toinen vaimoni oli 5 jalkaa 8 tuuman soutaja, jonka tapasin Molesey Boat Clubissa. Olen nyt taas sinkku ja toivon tapaavani uuden kumppanin - eikä hänen pituutensa ole tärkein tekijä, kunhan omani ei ole hänelle tärkein. Olen saanut monia, monia tylyjä hylkäyksiä pituuteni takia - varsinkin nykyaikaisten nettitreffien kanssa.


Mutta minun näkemykseni on, että jos pituuteni on ongelma, se on hänen ongelmansa, ei minun! Kun olin koulupoika, halusin ehdottomasti olla pitempi. Eurooppalaisiin verrattuna on hyvin harvoja tapauksia, joissa lopetimme keskustelun toisillemme, koska meillä oli erilaisia ​​mielipiteitä. Itse asiassa he voivat olla melko ilkeitä ja epäkohteliaisia.


Toisin kuin amerikkalaiset. Makea puhuminen ei vain ole heille. Heidän sanansa kohtaavat heidän tekonsa. Olen polttanut tämän kanssa useita kertoja, koska uskoin amerikkalaisia ​​miehiä. Samaa mieltä Viestinnän mukavuus on ainakin naurettavaa ja löysää luottamusta. Eurooppalaisena näen nämä väärät normit todisteena täydellisestä epäkunnioituksesta viestinnässä. Tämä on niin oikein. Pystyn ehdottomasti tukemaan sanomaasi. Kiitos, että lähetit tämän. Tunnen vain yhden eurooppalaisen ja yhden amerikkalaisen.


Amerikkalainen mies on tarkkaavaisempi ja romanttisempi kuin eurooppalainen. Tietysti se on vain minun kapea kokemukseni. Erittäin hyvin kirjoitettu ja kattaa paljon. olen täysin samaa mieltä. Poika oli kulttuurishokki! Hieno artikkeli! Jokainen yksilö on erilainen, mutta minun on myönnettävä, että suurin osa tästä on totta. Mieheni on saksalainen. Päätin muuttaa Saksaan vuosia sitten. Mutta kuten sanoin, jokainen ihminen on erilainen. Joten se ei tietenkään tarkoita, että kaikki ovat samanlaisia ​​kuin kyseisen maan kulttuuriset tai sosiaaliset normit.


Sosiaalisen median avulla ystävystyin vahingossa jonkun norjalaisen kanssa, koska aioin klikata kuvaa, mutta ilmeisesti napsautin sen sijaan vahvista kaveripyyntö -painiketta. He olivat helvetin puhelias. Ei yleensä sitä, mitä odotat yhteiskunnallisilta normilta.


Joten jälleen kerran, emme ole kaikki samanlaisia. Naisilla ei ole erityistä arvoa millekään naiselliselle. Ei kukkia tms. Lisäksi kaksi ensimmäistä kohtaasi ovat ristiriitaisia. Lisäksi ehdotatko, että SENSUORImme televisiomme, jotta emme salli ohuempien ruumiiden esiintymistä mediassa?? Sitä vastoin tiedän eurooppalaisia ​​miehiä, jotka ovat hyvin EI-monogaamisia, haluavat vain olla rauhassa eivätkä kunnioita naisia ​​ainakaan tiedostamatta… He varmasti yrittävät väittää, että he tekevät niin.


Lisäksi sekä Amerikka että Eurooppa ovat MASSIIVIA paikkoja… Toinen on maa ja toinen on kirjaimellinen MAANTES. Kokemukseni mukaan näin on käynyt. Monet väitteistäsi ovat ristiriidassa keskenään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja verkkosivustoni tähän selaimeen seuraavaa kommenttia varten. Joten voit vapaasti noudattaa normaaleja vaistojasi tässä suhteessa.


Jos olet epävarma, mikä hänen asenteensa saattaisi olla tällaisissa asioissa, kysy häneltä! Amerikkalaisilla on kansainvälinen maine siitä, että he ovat äärimmäisen tietämättömiä muusta maailmasta.


Saksalaiset eivät kuitenkaan yleensä ole. Aiheeseen liittyvä artikkeli: Saksalaisten treffit: Huumorintajusi harjoittaminen Saatat pitää myös seuraavista: Reinheitsgebot Almabtrieb ja Viehscheid - Nautakarjan tuominen kotiin… Puiset lelut malmivuorilta.

No comments:

Post a Comment